Thursday, January 22, 2015

Este normal sa ne dorim tot ce este mai bun pentru frumusetea noastra si sa apelam la serviciile profesionistilor pentru a corecta anumite trasaturi sau caracteristici.
Tatuajul sprancenelor este una dintre metodele prin care poti face acest lucru, dar inainte de a spune DA!, informeaza-te.
Acest machiaj semipermanent poate schimba cu totul aspectul acestora, dar si al intregii fete, iar ochii sunt clar evidentiati. Tatuajul presupune imprimarea pielii cu pigmenti cosmetici medicali care sunt introdusi, cu ajutorul unui pistol, in stratul superior al pielii. Daca nu esti multumita de sprancenele tale, daca ai sectiuni unde nu iti creste parul sau daca le-ai tot subtiat si pensat gresit, atunci tatuajul poate fi o solutie de incercat.
Culorile folosite pentru tatuajul sprancenelor
Tatuajul profesionist se face cu o paleta de culori create special pentru sprancene si poti alege nuanta cat mai adecvata parului si pielii tale, pentru un aspect cat mai natural posibil. Chiar daca ai parul inchis la culoare, totusi, nu opta pentru negru cand alegi nuanta tatuajului – va arata demodat si iti va inaspri trasaturile. Consulta-te cu cosmeticiana si alegeti impreuna o nuanta mai blanda. Dupa desenarea formei finale cu un creion, se face o anestezie locala, la suprafata pielii si se incepe tatuarea.
Detalii de care trebuie sa tii cont atunci cand iti faci tatuajul sprancenelor
1. Acul folosit trebuie sa fie, evident, de unica folosinta; cere sa fie desigilat in fata ta. Poti cere chiar sa se resterilizeze acul, siguranta este prima grija!
2. Trebuie sa stii ca o perioada scurta dupa interventie va trebui sa aplici o crema speciala pe zona tratata, iar sprancenele vor luci intens. Primele zile dupa interventie, pielea din zona sprancenelor se va exfolia usor, ceea ce este normal; nu te ingrijora!
3. Acest tatuaj va fi ca un sablon de urmat care iti va indica forma ideala a sprancenelor tale, astfel incat, ulterior, tu vei indeparta doar firele crescute in afara sablonului. Saloanele care detin acest serviciu in portofoliu ofera si sedinte de intretinere la care vei fi nevoita sa recurgi atunci cand simti ca ai nevoie.
4. Cand recurgi la tatuaj, trebuie sa te sfatuiesti cu cosmeticiana, pentru a tine cont de forma naturala a sprancenei, de distanta dintre ochi, de latimea fruntii, de forma arcadei si de marimea ochiului. Daca iti doresti ca rezultatul sa fie cat mai natural, aceste detalii sunt importante.
5. In timp, culoarea sprancenelor se va atenua, in functie de culoarea tenului, de tipul de piele, de expunerea la soare sau de ingrijirea pielii. De obicei, termenul tatuajul se incadreaza intr-o perioada de la trei la cinci ani.
6. Din punct de vedere al stilului de tatuare, exista pigmentarea fir cu fir sau conturul plin. Prima varianta este o metoda care imprima prin desen, fir cu fir, pentru a imita firele naturale de par, dupa care se realizeaza o baza (mai deschisa ca nuanta), pe toata suprafata sprancenelor. A doua varianta presupune tatuarea intregii suprafete si confera un aspect mai plin.
Florentina Dedu: (0736) 374 034
-stilizare sprancene;
-repigmentare buze si ochi;

No comments:

Post a Comment